Så här i coronatider när många är oroliga kan jag säga att jag fortfarande har öppet, men är bara på plats för bokade kunder. Ingen drop-in närmaste 2 veckorna.
Vi ser till att det är minst 30-60 minuter tomt i lokalen mellan kunderna så att ni inte riskerar att möta någon i fall ni tillhör en riskgrupp. Jag lovar att avboka om jag känner mig sjuk och ni gör samma sak. Ingen kommer om man är sjuk. Jag tar inget extra för sena avbokningar.
Väl på plats ser jag till att att badrummet är rent och att det finns tvål och handsprit och sen behöver vi ju inte ta på varandra, utan du hjälper mig att posera barnen om det behövs och jag sköter kameran och ljuset.
Så detta är faktiskt en av få säkra aktiviteter som ni kan göra i coronatider. För även om vi lever mitt i en pandemi händer det saker man vill föreviga. Barn blir 6 månader eller 1 år och ungdomar tar studenten och ni kanske gifter er.
Livet kan inte stanna av helt, men vi kan absolut leva lite säkrare och ta virusets framfart på allvar utan att stanna upp totalt.
Välkomna till Studiofotograferna!
Ring och boka er egen tid för körkortsfoto, utlämning och övrig fotografering på 0370-91120
 
XC7K8571