Gör som Eddie och Emma.

Kom till oss med er nya familjemedlem för gratis fotografering till tidningen.

Här är det lilla Freja som förevigats med sina föräldrar.

Välkomna på drop-in fredagar 10-14 eller ring för att boka en egen tid.

 

Backstrom


 

annons2929


 

Det är hos oss ni tar bilderna till tidningen på ert nyfödda barn. Fotograferingen är gratis och ni kan köpa bilder till er själva och släkten. Drop-in fredagar 10-14.

Det är även den tiden vi lämnar ut beställda varor. Vill ni boka en annan tid så ring oss på 0370-91120. Vi har öppet tom fredag 20 december. Sedan öppnar vi igen fredag 10 januari.

Vill ni boka tid för fotografering? Bara slå oss en signal eller maila på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

God Jul och ett riktigt Gott Nyt År!

Önskar Studiofotograferna

 

persson


 

 

Hej alla fina kunder!

Under vecka 48 och halva vecka 49 är Magdalena på en inspirationsresa till USA för att bla träffa några amerikanska fotografer. Hon är tillbaka i vår studio torsdag 5 december med massa nya idéer och stor energi inför kommande fotograferingar!

Har du frågor eller vill du kanske boka en tid för fotografering? Under denna tidsperiod går det inte nå oss på telefon men det går alltid att maila oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så svarar vi när vi har möjlighet. Eller ring oss efter 5 december!

Fredag 29 november är dock Magnus på plats och har öppet för er som fått meddelande om att era produkter är färdiga för leverans. Tiden är dock begränsad till 10.00-13.00

 

VÄLKOMNA!

 

Magdalena & Magnus

 

MJ


 

 

Studion stänger en timme tidigare än vanligt på fredag!

TREVLIG HELG!